Alkalmi frizura

Minden különleges alkalomra más frizura dukál. Nagyon szeretek alkalmi frizurákat alkotni. Főleg ezért... mert ez alkotás. Megnézni a ruhát, megnézni a személyt. Kissé talán meg is kell ismerni. Átgondolni... közösen gondolkodni... majd nekifogni és alkotni. Ez az ami izgalommal tölt el, ez az amit sose lehet megunni. Hiszen minden személyiség más, minden stílust érteni és érezni kell, hogy az a frizura, arra az alkalomra tökéletes legyen.

Alkalmi frizura

Tökéletes, mert kevesebbel nem elégszünk meg.

Se én se a Vendégeim. És ezt ők is pontosan tudják, akik már jártak nálam, akik visszatérnek, és akikkel már olyan kapcsolatom van, hogy néha szavak nélkül is megértjük egymást. Az alkalmi frizura, talán a munkájukat igazán szerető fodrászok részére, maga a beteljesülés. Vágni minden nap vágunk, meg festünk is, meg szárítunk is... Na de alkalmai frizurát készíteni... Az valami. Az nekünk is alkalom.
Ajánlóim

Gabriel Perkins

A Kati volt az első haj próbás előjegyzésem amikor hazamentem mert külföldről szerveztem a hazai esküvőnket de tőle tovább nem is szándékoztam menni azonnal lemondtam az összes többi hajpróbás foglalásomat. Kati rögtön tudta hogy mire gondolok amikor mondtam neki hogy "fel is legyen tűzve meg ne is ..."

Hajni

Kiváló fodrász! Mindig az elképzelésemnek megfelelő frizurát készíti el, akármilyen alkalomról is legyen szó! Az én esküvői frizurámat is ő készítette el, ami pont az elképzelésemnek megfelelő volt. Nagyon meg voltam vele elégedve! Én mindazoknak merem őt bátran ajánlani, akik egy ügyes kezű, megbízható fodrászt keresnek arra a bizonyos "Jeles napra"!!

Sziszi

Profi kezek, kedves mosoly, jó hangulat. Tökéletes frizura, tökéletes smink, tökéletes nap. A nagy NAP tökéletes indítása. Ezt kaptam. Köszönöm Kata!

laura

Az esküvőm előtti szerdán a korábbi fodrászom lemondta a frizurámat. Azonnal elkezdtem telefonálni mindenkinek, akit találtam, de Kata volt az első, aki megoldani szerette volna nekem ezt a problémát! Azonnal, még aznap este csinálta meg a próbafrizurámat. Mivel már tele volt a naptárja arra a hétre, felajánlotta, hogy a balatonparti esküvőm hajnalán, hajnali 3 és 5 között megcsinálja a hajam, mert 7-kor már várja a következő vendég Budapesten. Meredeken hangzott, de a próbahaj is annyira jó lett, hogy belevágtunk! Pontban 3-kor érkezett, fél 5-kor készen voltunk, 9-ig még aludni is tudtam a nagy nap előtt. A képeken látszik, hogy mindez a hajamnak egyáltalán nem ártott! Még egyszer köszönöm a gyors segélyt :)

viki

Meg szeretném neked köszönni az esküvői frizurám és sminkem, mely sokkal több és jobb volt mint amit megálmodtam. Nagyon köszönöm azt is, hogy egy percig sem engedted, hogy stresszeljek és, hogy felejthetetlenül jó hangulatúra sikerült a a próba is és az esküvői készülődés is. Legyél mindig ilyen nagyon vidám és jókedvű és varázsolj még gyönyörűre nagyon sok lányt az ő nagy napjukon. Puszi, Viki