Esküvői frizura

A Próba

Egyeztetünk egy időpontot, amikor megbeszéljük az elképzeléseinket, és elkészítjük a frizurát, sminket. Ez a legfontosabb része az egész procedúrának, méghozzá azért, mert annak érdekében, hogy Te legyél a legszebb, itt van lehetőségünk arra, hogy találgassuk mi áll jól Neked, mi az előnyös az arcodhoz, milyen legyen a frizura stílusa, milyen színekből álljon a sminked, stb. Erre az időpontra jó, ha több időt szánsz, hogy legyen időnk kényelmesen kipróbálni, és megbeszélni. Itt lehetőség van póthaj használatra vagy díszek kipróbálására is.

Smink: Előzetes megbeszélés alapján történik. Kiválasztjuk az archoz és az igényhez szabott színeket, valamint segítséget tudok nyújtani az összhang hatásának elérésében.

FONTOS! Az esküvő előtt legalább két héttel a próbát meg kell ejteni.

Esküvői frizura

A Nagy Nap

A Nagy Napon a menyasszonyi frizura, smink a HÁZNÁL készül el vagy ott, ahol a menyasszony igényli. Ez alkalommal már rutinszerűen készítjük el az előzőekben leírt próbán megbeszélteket. Jó tartani magunkat a megbeszéltekhez, hogy semmi meglepetés ne érjen, de ha kisebb változtatásokra kerülne sor, az sem baj.

Tipp: Ezen a napon nem csak Te kérheted, hogy széppé varázsoljalak, hanem a násznép közül bárki. A vőlegényednek is elkészítem a frizuráját, vagy bárkinek a násznép köréből; édesanyádnak vagy a Nagy Ő édesanyjának csodaszép, örömanyának való frizurát vagy kontyot fésülök - csak ne felejts el róla időben értesíteni!

Javaslat: Próbák előtt mindkét fél tapasztalat-szerzése céljából, jó beiktatni egy festést, vágást, szárítást, smink vagy bármilyen más jellegű kispróbát. Nekem is jó, ha már ismerem a hajad tulajdonságait, és Te is meggyőződhetsz arról, hogy milyen munkát végzek.
Ajánlóim

Gabriel Perkins

A Kati volt az első haj próbás előjegyzésem amikor hazamentem mert külföldről szerveztem a hazai esküvőnket de tőle tovább nem is szándékoztam menni azonnal lemondtam az összes többi hajpróbás foglalásomat. Kati rögtön tudta hogy mire gondolok amikor mondtam neki hogy "fel is legyen tűzve meg ne is ..."

Hajni

Kiváló fodrász! Mindig az elképzelésemnek megfelelő frizurát készíti el, akármilyen alkalomról is legyen szó! Az én esküvői frizurámat is ő készítette el, ami pont az elképzelésemnek megfelelő volt. Nagyon meg voltam vele elégedve! Én mindazoknak merem őt bátran ajánlani, akik egy ügyes kezű, megbízható fodrászt keresnek arra a bizonyos "Jeles napra"!!

Sziszi

Profi kezek, kedves mosoly, jó hangulat. Tökéletes frizura, tökéletes smink, tökéletes nap. A nagy NAP tökéletes indítása. Ezt kaptam. Köszönöm Kata!

laura

Az esküvőm előtti szerdán a korábbi fodrászom lemondta a frizurámat. Azonnal elkezdtem telefonálni mindenkinek, akit találtam, de Kata volt az első, aki megoldani szerette volna nekem ezt a problémát! Azonnal, még aznap este csinálta meg a próbafrizurámat. Mivel már tele volt a naptárja arra a hétre, felajánlotta, hogy a balatonparti esküvőm hajnalán, hajnali 3 és 5 között megcsinálja a hajam, mert 7-kor már várja a következő vendég Budapesten. Meredeken hangzott, de a próbahaj is annyira jó lett, hogy belevágtunk! Pontban 3-kor érkezett, fél 5-kor készen voltunk, 9-ig még aludni is tudtam a nagy nap előtt. A képeken látszik, hogy mindez a hajamnak egyáltalán nem ártott! Még egyszer köszönöm a gyors segélyt :)

viki

Meg szeretném neked köszönni az esküvői frizurám és sminkem, mely sokkal több és jobb volt mint amit megálmodtam. Nagyon köszönöm azt is, hogy egy percig sem engedted, hogy stresszeljek és, hogy felejthetetlenül jó hangulatúra sikerült a a próba is és az esküvői készülődés is. Legyél mindig ilyen nagyon vidám és jókedvű és varázsolj még gyönyörűre nagyon sok lányt az ő nagy napjukon. Puszi, Viki