Hajkezelés otthon

Fodrászként, sokszor szembesültem a hajhullás, és a vékony hajszál problémájával. Amikor az Age Attraction – német céggel kapcsolatba kerültem, az egyik legfontosabb indok az volt, hogy olyan hatékony hajkezelő szérumot, vagy oldatot találjak erre az igen sokakat érintő problémára, mely nem tartalmaz szteroidokat és egyéb kétes elemeket. Habár nem vagyok hajgyógyász, de azt tudom, hogy a hajhullás okai igen sok félék lehetnek. Én leggyakrabban a stresszes és a hormonális női hajhullással találkozom, ezért főleg erre a területre koncentráltam a termékek terén. A Hair Booster számomra megbízható, és gyorsan hatékony szuperkoncentrátumnak bizonyult. Összetevőit és előállítását tekintve is megfelel a legmagasabb szakmai elvárásoknak.

Hair Booster az erős és egészséges hajért

Intenzív szérum hajhullásra és a haj elvékonyodására – elősegíti a hajnövekedést, a haj megvastagodását. Tartást ad a vékony szálú hajnak. Az Age Attraction Hair Booster-e magas koncentrációban tartalmazza a Vitamin H (Biotin), F (Linolsäure), E (Tocopherol Acetate), Provitamin B5 (D-Panthenol) és koffein hatékony kombinációját.Továbbá a Hair-Booster tartalmaz egy Dél-ázsiából származó növényi kivonatot fito-ösztrogén tulajdonságokkal, mely a hormon-moduláló hatásának köszönhetően természetes úton segít a hormonelváltozás okozta hajhullás kiegyenlítésében. A nagy dózisú és gondosan illesztett összetevők elősegítik a haj növekedését, tápanyagokkal látják el a fejbőrt egészen a hajhagymákig és regenerálják a haj sejtszerkezetét.

Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt, és gyengéd a bőrhöz. Az Age Attraction konzekvensen lemond a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl. PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagok.

Hair BoosterAjánlóim

Gabriel Perkins

A Kati volt az első haj próbás előjegyzésem amikor hazamentem mert külföldről szerveztem a hazai esküvőnket de tőle tovább nem is szándékoztam menni azonnal lemondtam az összes többi hajpróbás foglalásomat. Kati rögtön tudta hogy mire gondolok amikor mondtam neki hogy "fel is legyen tűzve meg ne is ..."

Hajni

Kiváló fodrász! Mindig az elképzelésemnek megfelelő frizurát készíti el, akármilyen alkalomról is legyen szó! Az én esküvői frizurámat is ő készítette el, ami pont az elképzelésemnek megfelelő volt. Nagyon meg voltam vele elégedve! Én mindazoknak merem őt bátran ajánlani, akik egy ügyes kezű, megbízható fodrászt keresnek arra a bizonyos "Jeles napra"!!

Sziszi

Profi kezek, kedves mosoly, jó hangulat. Tökéletes frizura, tökéletes smink, tökéletes nap. A nagy NAP tökéletes indítása. Ezt kaptam. Köszönöm Kata!

laura

Az esküvőm előtti szerdán a korábbi fodrászom lemondta a frizurámat. Azonnal elkezdtem telefonálni mindenkinek, akit találtam, de Kata volt az első, aki megoldani szerette volna nekem ezt a problémát! Azonnal, még aznap este csinálta meg a próbafrizurámat. Mivel már tele volt a naptárja arra a hétre, felajánlotta, hogy a balatonparti esküvőm hajnalán, hajnali 3 és 5 között megcsinálja a hajam, mert 7-kor már várja a következő vendég Budapesten. Meredeken hangzott, de a próbahaj is annyira jó lett, hogy belevágtunk! Pontban 3-kor érkezett, fél 5-kor készen voltunk, 9-ig még aludni is tudtam a nagy nap előtt. A képeken látszik, hogy mindez a hajamnak egyáltalán nem ártott! Még egyszer köszönöm a gyors segélyt :)

viki

Meg szeretném neked köszönni az esküvői frizurám és sminkem, mely sokkal több és jobb volt mint amit megálmodtam. Nagyon köszönöm azt is, hogy egy percig sem engedted, hogy stresszeljek és, hogy felejthetetlenül jó hangulatúra sikerült a a próba is és az esküvői készülődés is. Legyél mindig ilyen nagyon vidám és jókedvű és varázsolj még gyönyörűre nagyon sok lányt az ő nagy napjukon. Puszi, Viki