JOGI INFORMÁCIÓ

KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS NE BÖNGÉSSZE A HONLAPOT VAGY A HONLAPHOZ KAPCSOLÓDÓ OLDALAKAT, AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL TELJES MÉRTÉKBEN NEM ÉRT EGYET. AZ ESKUVOIFRIZURA.COM BÁRMELY OLDALÁNAK MEGNYITÁSÁVAL AZ ITT MEGADOTT FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL.

Az eskuvoifrizura.com weboldal a Mezo Lézer Bt. kizárólagos tulajdonát képezi. A weboldalon közzétett bármely információ, legyen az akár szöveges vagy képes, kizárólag tájékoztató célt szolgál. Mezo Lézer Bt. igyekszik az oldalon található információkat naprakészen tartani, azonban az esetleges elavult vagy téves információk, hiányosságok, pontatlanságok és elírások miatt cégünk nem vállal felelősséget. A Mezo Lézer Bt. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa. A Mezo Lézer Bt. nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés minden esetben technikailag folyamatosan biztosított lesz, így kizárja az ebből fakadó felelősséget. A Mezo Lézer Bt. nem vállal felelősséget azon honlapok tartalmáért, amelyekről hivatkozások segítségével jelen honlap elérhető, valamint azon honlapok tartalmáért sem, amelyek hivatkozások segítségével az eskuvoifrizura.com oldalról érhetők el.

A Mezo Lézer Bt. a weboldal tartalmának kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú felhasználását, letöltését engedélyezi.

Az eskuvoifrizura.com weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely az oldalon található szöveges vagy képi tartalom, ill. ezek elrendezése - különösen a képek, logók, szöveg(részlet)ek, valamint az oldal programozásához használt programkódok felhasználása tekintetében - a jogosult előzetes írásbeli hozzájárulásához kötött. A jogosulatlan felhasználás, sokszorosítás, másolás szerzői jogot sérthet. A weboldal bárki által szabadon látogatható, de bizonyos szolgáltatások regisztrációt igényelnek. A weboldalon történő regisztráció során mindenféle adatszolgáltatás önkéntes. A weboldal látogatója az oldal használata során a fenti feltételeket elfogadja, és az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A weboldal tartalmával és esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az info[kukac]eskuvoifrizura[pont]com címre küldheti!

Impresszum

Cégnév: Mezo Lézer Bt.
Cégjegyzékszám: 13-06-063084
Átalakulás bejegyezve: 2013/03/05
Adószám: 20991643-2-13
Statisztikai számjel: 20991643-9602-212-13
Székhely: 2112 Veresegyház, Pázmány u. 26/a.
Telephely: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 64.

Tárhelyszolgáltató: Hetzner