Púderteszt

Púderteszt

A választásom, hogy ezt alkalmazom a sminkekhez nem véletlen. Igaz, hogy ára nem éppen olcsó, de ez a valódi gyöngyporból készült értékes púder a legjobb minőséget és a legtökéletesebb fedést tudják biztosítani minden bőr számára. Alkalmazásuk nem jár kockázattal, nem tömíti el a pórusokat, nem ül bele az esetleges ráncokba, és nagyon tartós marad egész napra. Bármilyen korosztály számára is alkalmazom, mindig nagy megelégedést vált ki viselőjétől. Kellemes érzete és a légáteresztő tulajdonsága, kellemes, minden évszakban alkalmazható sminkalap elkészítését teszi lehetővé. Vendégeim elégedettsége, és igénye hogy ezt a különleges púdert otthon is használhassák, arra sarkalt, hogy elérhetővé tegyem számukra ennek megvásárlását. A Wonder Pearls gyöngypúderek mind a 6 színben (termékeim menüpontra linkelve), a hozzá való igen finom púderecsettel együtt mostantól, megvásárolhatóak, sőt rendelésre házhoz is tudom küldeni őket. A Wonder Pearls púderek bőrt terhelő anyagok nélkül készülnek, németországban, gyöngyporból és színtiszta ásványi anyagokból!

A jól megválasztott, és szépen alkalmazott púder talán a legfontosabb eszköz egy nő életében, hogy szépségét mindig természetes közegben tudja kifejezni. A púdereknek nem csak a tökéletes smink létrehozásában van szerepük. A jó púder és a megfelelő alkalmazás ápol, véd a napsugarak káros hatásai ellen, és ha nincs idő egy alapos sminkre, akkor is igényes bőrképet, harmonikus arcot képes varázsolni egy pillanat alatt.

Mikor van szükséged púdertesztre?

 • ha, nem tudod mi áll jól neked
 • ha, szeretnéd megtalálni a neked való színt, és ehhez segítséget szeretnél
 • Tudtad, hogy a sötétebb színekkel jól korrigálhatod az arc esetleges hibáit?
  A púderteszt során ezt is megtanulhatod.
 • Fiatalítani szeretnéd a megjelenésed? Egy jól megválasztott árnyalattal éveket tagadhatsz le.

A púderteszt menete:

A púder tesztelés során alaposan megtisztítjuk a bőrt, egy mélytisztító habbal, ezt követően vékonyan bekenjük a bőr egy smink előkészítő mélyhidratáló krémmel vagy géllel, majd a megfelelően előkészített alapra dolgozunk a púderekkel. Lehetőség van, több féle szín kipróbálására és előnyös púder felkenési taktikákat is mutatunk. A púderteszt időtartama, kb. 20-30 perc.

Természetes fényesség Anti-Aging hatással:

A Wonder Pearls kiemeli a bőr természetes fényességét, az- által, hogy a bőr természetes tónusait korrigálja. A Wonder Pearls az egyetlen olyan ásványi púder, amely ún. "Fény-dif- fúziós-pigmenteket" tartalmaz, a bőrhöz hasonló törésmutatókkal. A Wonder Pearls a tartalmazott szépségelixír, a gyöngypor által további Anti-Aging - ápoló hatással rendelkezik. A Wonder Pearls ásványok bársonyos, selymes luxusérzetet hagy a bőrön.

Főbb tulajdonságai:

 • Tartósítószer nélkül állítják elő, korlátozott mennyiségben (nem tartalmaz illatanyagot, olajat vagy viaszt)
 • Nem tartalmaz bőrkárosító anyagokat (Szilikon, Talkum),
 • Ásványi védőpajzs véd az UV-sugarak ellen, a Titanium Dioxid és a Cink Oxyd által -
  (Egész nyáron javasolt az alkalmazása, főleg a pigmentálódásra hajlamos bőrök esetében!)
 • Kitűnő minőségű és ápoló alkotóelemek - ásványok és gyöngypor
 • Nincsenek eltömődött pórusok - nem póruseltömítő, légáteresztő
 • Igen jó fedőereje a pirosodó vagy aknés bőröknél is megoldást kínál a bőr egyenletessé tételére
 • Változó fedőerő - a természetestől a csillogóig
 • Érzékeny bőrűek is alkalmazhatják. Magas bőrtolerancia jellemzi.
 • Napi egyszeri alkalmazással is tartós fedést biztosít
Wonder PearlsAjánlóim

Gabriel Perkins

A Kati volt az első haj próbás előjegyzésem amikor hazamentem mert külföldről szerveztem a hazai esküvőnket de tőle tovább nem is szándékoztam menni azonnal lemondtam az összes többi hajpróbás foglalásomat. Kati rögtön tudta hogy mire gondolok amikor mondtam neki hogy "fel is legyen tűzve meg ne is ..."

Hajni

Kiváló fodrász! Mindig az elképzelésemnek megfelelő frizurát készíti el, akármilyen alkalomról is legyen szó! Az én esküvői frizurámat is ő készítette el, ami pont az elképzelésemnek megfelelő volt. Nagyon meg voltam vele elégedve! Én mindazoknak merem őt bátran ajánlani, akik egy ügyes kezű, megbízható fodrászt keresnek arra a bizonyos "Jeles napra"!!

Sziszi

Profi kezek, kedves mosoly, jó hangulat. Tökéletes frizura, tökéletes smink, tökéletes nap. A nagy NAP tökéletes indítása. Ezt kaptam. Köszönöm Kata!

laura

Az esküvőm előtti szerdán a korábbi fodrászom lemondta a frizurámat. Azonnal elkezdtem telefonálni mindenkinek, akit találtam, de Kata volt az első, aki megoldani szerette volna nekem ezt a problémát! Azonnal, még aznap este csinálta meg a próbafrizurámat. Mivel már tele volt a naptárja arra a hétre, felajánlotta, hogy a balatonparti esküvőm hajnalán, hajnali 3 és 5 között megcsinálja a hajam, mert 7-kor már várja a következő vendég Budapesten. Meredeken hangzott, de a próbahaj is annyira jó lett, hogy belevágtunk! Pontban 3-kor érkezett, fél 5-kor készen voltunk, 9-ig még aludni is tudtam a nagy nap előtt. A képeken látszik, hogy mindez a hajamnak egyáltalán nem ártott! Még egyszer köszönöm a gyors segélyt :)

viki

Meg szeretném neked köszönni az esküvői frizurám és sminkem, mely sokkal több és jobb volt mint amit megálmodtam. Nagyon köszönöm azt is, hogy egy percig sem engedted, hogy stresszeljek és, hogy felejthetetlenül jó hangulatúra sikerült a a próba is és az esküvői készülődés is. Legyél mindig ilyen nagyon vidám és jókedvű és varázsolj még gyönyörűre nagyon sok lányt az ő nagy napjukon. Puszi, Viki

Tökéletes fedés, tartós hatás