Smink

Smink

Különleges szép sminkeket nagyon szeretek készíteni. És mi lehet szebb egy esküvői sminknél? Habár felelősségteljes feladat, mégis jó érzéssel tölt el, az elkészítése. Sok mindent számításba veszek: a ruhát, a stílust, a látványt, hiszen a smink nem csak a személyes találkozáskor kell szép legyen, hanem a fotókon is, és persze a tartósságot, mert egész nap szépnek és üdének kell lenni.

Ezért különleges anyagokat színeket is lehet alkalmazni, természetesen csak annyira, hogy a menyasszony stílusát ne nyomja el. A sminkelést-fodrászatot társítva igen praktikus és egymást kiegészítő szolgáltatást lehet nyújtani. Így könnyen meg lehet alkotni az összhangot, egy bizonyos stílusban. A smink tökéletes érvényesülése végett, rendkívül fontos az arc bőrének megfelelő előkészítése, ezért esküvő előtt mindenképp érdemes igénybe venni egy-két alkalom speciális feszesítő, liftingelő arckezelést.

Természetesen sokan kérnek tőlem sminket, alkalmi frizura készítése során is. Ezeket is szívesen csinálom. Izgalmas itt, hogy bátrabban is dolgozhatok a színekkel és az intenzitással. Alkalmi sminkek készítésénél, nem feltétlenül végzek próbát, de természetesen ha igény van rá, szívesen csinálom. Esküvői sminknél azonban mindig javasolt a próbasmink elvégzése. Jobb a legszebb napon úgy készülődni, hogy nem akkor kell kitalálni, mit is kéne csinálni...

Kizárólagos szponzorom
Wonder Pearls

... hogy a sminked tökéletes legyen!
Ajánlóim

Gabriel Perkins

A Kati volt az első haj próbás előjegyzésem amikor hazamentem mert külföldről szerveztem a hazai esküvőnket de tőle tovább nem is szándékoztam menni azonnal lemondtam az összes többi hajpróbás foglalásomat. Kati rögtön tudta hogy mire gondolok amikor mondtam neki hogy "fel is legyen tűzve meg ne is ..."

Hajni

Kiváló fodrász! Mindig az elképzelésemnek megfelelő frizurát készíti el, akármilyen alkalomról is legyen szó! Az én esküvői frizurámat is ő készítette el, ami pont az elképzelésemnek megfelelő volt. Nagyon meg voltam vele elégedve! Én mindazoknak merem őt bátran ajánlani, akik egy ügyes kezű, megbízható fodrászt keresnek arra a bizonyos "Jeles napra"!!

Sziszi

Profi kezek, kedves mosoly, jó hangulat. Tökéletes frizura, tökéletes smink, tökéletes nap. A nagy NAP tökéletes indítása. Ezt kaptam. Köszönöm Kata!

laura

Az esküvőm előtti szerdán a korábbi fodrászom lemondta a frizurámat. Azonnal elkezdtem telefonálni mindenkinek, akit találtam, de Kata volt az első, aki megoldani szerette volna nekem ezt a problémát! Azonnal, még aznap este csinálta meg a próbafrizurámat. Mivel már tele volt a naptárja arra a hétre, felajánlotta, hogy a balatonparti esküvőm hajnalán, hajnali 3 és 5 között megcsinálja a hajam, mert 7-kor már várja a következő vendég Budapesten. Meredeken hangzott, de a próbahaj is annyira jó lett, hogy belevágtunk! Pontban 3-kor érkezett, fél 5-kor készen voltunk, 9-ig még aludni is tudtam a nagy nap előtt. A képeken látszik, hogy mindez a hajamnak egyáltalán nem ártott! Még egyszer köszönöm a gyors segélyt :)

viki

Meg szeretném neked köszönni az esküvői frizurám és sminkem, mely sokkal több és jobb volt mint amit megálmodtam. Nagyon köszönöm azt is, hogy egy percig sem engedted, hogy stresszeljek és, hogy felejthetetlenül jó hangulatúra sikerült a a próba is és az esküvői készülődés is. Legyél mindig ilyen nagyon vidám és jókedvű és varázsolj még gyönyörűre nagyon sok lányt az ő nagy napjukon. Puszi, Viki